Ingen pingstrunda, och piss!

Vad sur jag är! Grrr, jag blir tokig på människor som tar “parti” utan att veta fakta, fråga själv, analysera, eller väga in saker från sidan, människor som istället går på skvaller, vill ge igen när någon annan redan angriper, eller bara “följer med” i någon grupp som tycker något eller driver en sak, eller bara inte vågar säga nej åt den/dom.

Usch, sånt för med sig så mycket elände, som sedan en helt annan grupp dessutom kan vinna på! Någon helt utomstående, som inte ens syns, inte för gruppen, inte för skvallerobjektet, utan bara kommer in i slutändan och tar segern – när ALLA andra är förlorare…

Suck, alla byar verkar vara i konflikt, så även samebyn.

Jobbat inne hela dagen, så jag är nog lite grinig även från jobbet… och det sprider sig… till den grad att jag nu har stängt av mina telefoner, för att INTE göra slut med Markku! Känner att jag kokar inombords, och är irriterad över att han inte bor här, är här jämt, eller just nu när jag kommer hem från jobbet och är på dåligt humör!

Och hur kan man veta att en snubbe verkligen har sett en björn inne i Kaunisvaara by i morse, bara för att han säger det? Men, oavsett vad, så hade vi ju björnfrossa redan förra året, så det spelar ju ingen roll.

Jo, och just det, så var det ju det här med pingstrundan också. En jädrans tråkig sträcka man hade bestämt sig för i år, så jag hoppar av efter 5.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *