BillerudKorsnäs

SuperVikingföre… före vaddå? Billerud kors näs? http://www.billerud.se/Skog/ Ja, jag har varit i skogen idag, och när jag var klar, så drog jag släpvagnen med skoter. Sen drog jag även fyrhjulingen ur vinterladan, för det var snö upp till bukplåtarna, så inte ens diffen hjälpte. Sen in med timmerkälken, och ut med ATV-vagnen, för att slutligen låta Vikingen ta sommarlov. Nej, nu ska jag inte plåga den mer över asfaltvägar och leriga grusvägar, trots att föret ännu är minst sagt perfekt för den. Kändes som att köra sladdande sportmaskin, när jag drog uppför förbi den röda ladan, och snön den sprutande baktill högt upp i axelhöjd. Aaaah! En perfekt avslutning på skotersäsongen.

Kinderna är röda som tomater, och Markku riktigt skrattade åt mig när jag skrattade. Tydligen såg det ut som att kinderna stack ut, när de var så röda, blanka och något svullna säkert. Det tär på huden att vara ute en hel dag, ögonen likaså. Och vi hade en riktigt trevlig kväll även igår, med majbrasor i Koski enligt tradition, och sen en riktigt, riktigt skön utebastu på det, för att få bort röklukten.

Nu är jag så pass mör i axelpartiet, att jag inte orkar hålla uppe armarna för att skriva mer. Men jag ser, likt en kungsörn som glider över grantopparna, och Markku har rätt, jag har slutat skriva om det. D v s att jag har blivit lat på att leka häxa?

(Om ni undrar varför jag inte skrivit något över huvudtaget, så beror det på att jag är så chockad över att jag har fått betalt från NORTHLAND! – vilket jag har Herr Antonsson att tacka för? TACK, nu slipper jag alltså åka till Luleå och härja igen 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *