Öde vägar

Skellefteå var liv och rörelse både i sol och natt, men i övrigt var vägarna förvånansvärt tomma! Några ostrypta lastbilar på E4 blåste om oss i uppförsbackar, och eventuellt körde en polisbil om oss senare och svängde in till Risögrund, men det reflekterade så dåligt att jag inte är säker.

En sak är säker, och det är att jag körde lugnt. Såg nämligen två vita renar mellan Skellefteå och Umeå, och sade till Markku att det här bådar inte gott. Så när han på hemvägen envisades med att jag ska köra via Sangis och inte Överkalix, så tvekade jag inte en sekund. Så vidskeplig kan jag vara, eller rättare sagt, varför chansa när en shaman ger förslag? 😉

Inte en älg såg jag på hela resan, och det var skönt. Men visst, det tar lite längre när man ligger mellan 70-80 km/h, och detta trots att Kingen spann som en katt hela resan. Sovit gott, och nu måste jag ut och fixa och dona.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *