Batongflickan.se står redo

Väntar på att Markku ska ha duschat klart, sen drar vi söderut. Alla sex vinflaskor är kvar, och det gäller att planera sina dar, för att någongång ha tillfälle att njuta en god middag med ett eller två glas vin. Mmm, det hade varit gott, men nu slängde jag i mig ett cheesemeal, och for.

Vad ni tror? Det vet jag inte, men vi ska och hämta en maskin. Hm, synd att jag inte har en såndär platta eller smartphone så att jag hade kunnat rapportera lite tankar efter vägen, för nu känner jag att min hjärna är kreativ.

Vi har haft en trevlig dag på jobbet, med nya och gamla kollegor. Och nu finns polisen även på facebook, så häng med!

https://www.facebook.com/polisen.ostranorrbotten

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *