Märkäkömikäki – slask!

Och jag som har tagit en veckas semester för att åka skidor… hm, och det har det inte alls blivit av. Nej, men benen har fått sitt, i och med att jag flera gånger om dagen har trampat igenom ladugårdstaket, och faktiskt, jag har blivit trött så att jag har hållit på att spy! Maxpuls m a o…

Hm, hm, och till på det så har jag även skottat snö, mycket och blöt tung snö… när jag har gjort mina avledande diken runt byggnaden. Den är nämligen lite nertryckt i lertrakten, så det gäller att få vattnet att runda den, och inte åka rakt på…

Sen har jag även smort Sagas sele, och tvättat skoteroverallen, samt motorsågsbyxorna. Men, städat, det har jag inte gjort. Det tar emot, som vanligt. Likaså disken.

Och för er som följer min blogg, så kan jag berätta att de lappade gummistövlarna höll tätt, och att snöstoppern ligger kvar än – medan jag håller tummarna och smältvattnet gör det plattare och lättare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *