Nu har jag blivit gammal

Vaknar i ottan, innan klockan ringer, och känner att jag är trött… men ändå för pigg för att sova. Hm, jag som inte gillar mornar. Är nämligen mer av en mörk kvällsmänniska.

Nå, det är bara att sitta en stund och filosofera innan det är dags att hoppa in i duschen. Usch! Inte heller det gillar jag att göra på morgonen, men är illa tvungen när jag inte vill att min hår ska vara naturligt tillplattat idag.

Och medan jag ändå sitter här, så kan jag inte låta bli att undra över en sak. Typ att hur kan någon bli av med pengar och presentkort utan att göra en anmälan om det till polisen? Även om man glömmer saker, och inte misstänker att det inte är någon som har tagit dem, så kan man göra en anmälan, för det finns faktiskt hederligt folk där ute som lämnar in det som hittegods!

Ja, och igår fick jag välja mellan Överkalix och Muodoslompolo, och valde det första, eftersom jag redan varit så mycket i skogen. Men, nog var det mycket skog neråt också, typ 115 km åt bägge hållen, med den skillnaden att träden söderut är längre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *