Kors i taket!

Jag och Markku grälar… med tystnad. Tanken var att jag skulle dit i idag, men jag kände mig sur och stannade hemma. Tydligen är han lika sur, för han har inte ens ringt och undrat varför jag inte kommit! Hm, men jag ska inte ge mig… för han har konstaterat att det alltid är jag som bryter först, eller ger mig… hm, hm… nå, jag kan ju alltid ringa och meddela att jag ska till Luleå om ett par veckor igen… för jag glömde sist!

Trist, och egentligen är det ju mitt fel, men samtidigt tycker jag inte om att få igen… med samma mynt. Eller, är det så jag lär? Empati? Nej, men jag har i alla fall slutat att se rött! Ja, förr gjorde jag slut, men nu rider jag ut… vågen.

Mmm, och hungrig blev jag efter bastun – så det är nog bäst att gå bre sig en macka, och sen snacka. För det har hänt mycket idag, när polisens skotrar och helikopter har samverkat – med duktiga förare på båda! (Nej, inga detaljer)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *