Värdiga vinnare

Gladiatorerna… som jag gärna hade varit med i för 10 år sedan… är ett bra program, som jag dock fick se ensam. Mor och far skulle se ett glatt nöjesprogram, medan jag glatt följde de duktiga utmanarna. Vann gjorde en atletisk Danny-brandman från Malmö, och en militärisk armbryterska från Boden. Tänk, vilken fantastisk fysik de har!

Grrr, själv skulle jag vara en blanding av Lynx, Hero och Wolf.

Fast, just nu känner jag mig mest som Anna Book, utan tuttar… hm, förlåt, men det är det värsta när en pojkflicka blir fet – att det inte växer alls där fram!

Ja, ja, men snart blir jag nog Hulken igen, när Vikingakörandet utökas till motorsågsplums… efter resan till Blåkulla…

Stax dags, krax krax!

http://www.youtube.com/watch?v=frhpIjvesZQ

… ursäkta, men min tyska är lika med noll.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *