Rödsprängda ögon

Och vitorna är gula. Hm, skulle jag träffa en kollega nu, så skulle de väl tro att jag haschat… men, jag har bara kört skoter, och hämtat lite snöknäckta småtallar till fåren (och hararna).

Himla mycket älgspår, så jag tror att “mina” älgar är lika hemmakära som jag… och ids inte vandra. Nej, jag orkade inte åka till Markku, och inte följa med honom till Rovaniemi i morgon. Far och flänger så mycket i jobbet, samtidigt som jag har så himla mycket att göra här hemma också. För det tredje, så går det även mindre med pengar om jag inte åker.

Saaben är ganska så törstig, och egentligen är 2,3 alldelsens för mycket för mig. Det tål inte att vid omkörningar trampa på gasen typ som kick-down, för då slår anti-sladd systemet in ganska så bums. Ett system som kanske är underskattat? Men jag har erfarit att den är riktigt bra, helst i östra autiokrosningen som alltid är nöthal.

Och renarna har det bra nu. Snön bär, snöknäckta träd och vindgrenar med lav ligger lite här och där. Krisen är över, det bekräftade även ordföranden, som sade att det nu är bättre än förra året vid den här tiden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *