Spökar, spökar inte, spökar…

Kanske inte, men märkligt är det. På vissa ställen finns det alltid “tecken” i naturen, och idag puttade också någon också omkull mig där på linjen, som om denne någon var lite irriterad för att jag inte hittar rätt! Eller, tappade jag kanske bara balansen på mina Karhu för att jag tittade i kikaren och rörde mig samtidigt? Nå, det kändes i alla fall som en putt.

Putt är jag för att det var så kallt i dag trots solen, och nu är jag helt mör i axlarna också av skidandet till Finland. Hittade en perfekt plats där jag ska göra upp eld någon dag och bara njuta. Tänk om man kunde få vara ledig lite oftare, det skulle vara skönt.

Då skulle jag kanske städa också, vilket nu har fått ligga tillbaka en längre tid. Innetiden går till pappersarbete, och utetiden går åt till skog. Fåren borde också få sig några ungtallar att bita i, det gillar dom, barken.

Snarken, snarken, nu måste möra jag göra slut på dan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *