Stressigt värre

Hm, åkte till jobbet för att börja kl 07.00, och möttes av kollegan som såg ut som ett frågetecken – för jag ska ju börja kl 15.00!

Oj, vad fan, tänkte jag… men ville inte förstöra dan… så jag struntade i att tänka på den sköna sovmorgon jag missat… för att tänka positivt! Vad bra, då får jag gratis morgonkaffe, hinner ta en bastu innan affärer mm öppnar, åka runt med föreningsrupprdag, posta skrivelser och överklagningar, för att sen åka hem och utreda hur det kan komma sig att Edvin och Vilho vill ha min gräns på olika ställen?

Hm, hm, det är inte lätt när skogen är tät och ett hus står mitt i… ett hus som har haft himla tur dessutom! Två vindlutande tallar som Herr Kulju lämnade kvar, har av snötyngden fallit ner med rötterna, bara en bit från knuten… Moder Jord kan vara snäll i bland, när Fader vår i himmelen har ställt till det! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *