Bow wow

Egentligen tänkte jag skriva att jag vill byta jobb, p g a att jag tycker att polisen har blivit för tramsig och flummig med åren, och ledningsansvaret påminner nästan om Luleå gympalärarens liv från 70-talet då han bodde i kollektiv i Umeå, och som slutade med att en av deltagarna hängde sig i källaren, för att det blev för påfrestande för dem?

Men sen kom jag på att jag mutats med en semla idag, och att jag klarade mig fint från ett mindre frustrationsutbrott i kvalmen genom att lämna APT-rummet på Af med osynlig takt i öronen… http://www.youtube.com/watch?v=uJrJ5FohmdI

Dagis… det har jag inte ens gått på som barn!

Nej, nu lämnar jag det där, bow wow x 15, och berättar att jag var tvungen att med ett skratt även lämna Nordnyttinslaget mitt i… när jag såg hur Northlands slig lastas i Narvik… är det ett skämt? Det som tydligen tar 8 timmar för LKAB, tar 10 dagar för Waplan & Co!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *