Mafikeng?

Renen sprang i alla fall maffigt hem, mot nordväst… när pappas proppar rök före mina, och han fick den att ändra riktning, hoppa över stängslet, lägga i högväxeln, och dra upp mot berget. Hoppas att den nu håller sig där, för annars blir jag tvungen att köpa tillbaka lite mer höbollar…

Och stackars bagge… alla tackorna verkar ha börjat brunsta idag, mitt i -27 grader. Svansarna far runt som propellrar, och alla vill uppvakta honom, på sina egna sätt. Vissa stångas, vissa springer undan, och andra nosar honom rakt på sak. Men, han verkar lite återhållsam- kanske har han på känn att det blir lite mildare på tisdag?

En fin dag hur som helst, trots den vinande nordanvinden. Men, jag kom på att jag är lite sur också, för jag skulle så stort njuta av bruna bönor och fläsk – fast så blev det inte, p g a ICAs egna produkter. Usch! Jag gillar inte alls att de och Coop har börjat med eget sortiment som slår bort s k originalprodukter.

Faktsikt, betalar hellre lite mer, än köper mat som gör mig besviken. Men, det är inte för kundens skull de har egna varor, utan för den egna vinstmariginalen. Därför är det en fröjd numer att handla på Aros, som varken tillhör ICA eller Coop.

(Och vad gjorde renen… jo, den kom hit med en fjälla från berget… suck, jag tror att jag ger upp… men det kan jag inte, för då svälter fåren – så, det är bara ut och tjoa igen!)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *