Sluta raljera

Ja, det ska jag, och berätta vad jag ser rakt av. Jag ser Northland hålla om CAT och PEAB på en nybruten väg, och de blickar åt ett annat håll än andra.

I övrigt är jag bara glad över att jag hade rätt i min varning om konkurs, för nu finns ett uttalat hot från kreditinstitut.

http://www.kuriren.nu/nyheter/default.aspx?articleid=6737069

Glad är jag dock inte över de konsekvenser som nu drabbat inte minst många Pajalabor, bl a han som säljer skor, mfl. Och vad jag tror? Jag vet inte, för det är något som inte stämmer… Avanza varnar, men ändå sjunker inte kursen.

Hm, hm, kanske att man skulle göra som Strutz son rekommenderar, att köpa Northlands aktier nu, för att visa att norrbotten behöver riskkapital? Det är ju en ganska bra utgångspunkt om man vill chansa med förnuftet i behåll.

Ryktesstorm… eller var det bara en klunk från ett vattenglas? Äktenskapsras? Eller vad? Hörde något idag, och så skedde det klassiska. Mannen kunde med ett leende ta påståendet som en fjäder i hatten, medan kvinnan kände sig tuvngen att hålla ett övertygande försvarstal?

Varför är det så? Att även rykten får kvinnorna till offer, medan mannen har väckt avund?

Nå, åter till Northland, och en till samisk bildtolkning som ännu inte fått något svar – så jag undrar nu, är detta Waplans båt som blir liggande över Kaunisvaara i brist på bogserare? (krävs likt LKAB enl kommentarer till ovan artikel)

Foto: Barbro Nilsson Lantto

One thought on “Sluta raljera”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *