Alla tre

I kväll har jag skruvat, och gängat… i trekant… men, inte som de med livlig fantasi tror, utan ensam. Alla ensam. Markku fixade nytt tändningslås och bränslefilter i söndags, pappa fick gänga om jordpolsklämman till batteriet idag, och därför tänkte jag att jag också gör mitt – att fixa spaken!

Frontlastaren har levt ett eget liv ibland, och igår hörde jag hur hydrauliken ven när jag lämnade traktorn ensam på tomgång. Alltså dags att åtgärda problemet, som var ett nytt spakkors Trima enligt fakturan. Kors, jag fattar inte varför den kallas kors, fastän det bara är hål för 3 kulbult? Nå, det kanske är själva spaken som är det fjärde och längsta benet, fastän riktningen avviker… så är det nog.

Koncentrerad Yes fick jag ta för att få händerna rena, och funderar nu på min tro, eller de tre alternativen. Tänk om det blir alla tre på något sätt? Går det? Hm, hm. För Er som inte vet, så är det en himla stor klyfta mellan maoister och kommunister, ungefär som mellan borvare och arbetare, fast det är mer samma sak.

Om jag inte har helt fel, så kan man väl säga att Sveriges vänsterparti är mer åt de ryska kommunisterna, medan socialdemokraterna är mer åt de kinesiska maoisterna. Så det går nog inte för svenska LKAB att ingå i en trekant, i och med att arbetarna drar åt olika håll, och med tanke på säkerhetspolitiken också.

Så, vad återstår? Det fjärde benet – Kanada? Hur som helst så får det tredje alternativet inte ingå i 10%, för då blir även jag av med mina aktier? Är det månne sånt som ska räknas fram under respiten?

Nej, jag orkar inte sitta vaken till spöktimman för ett svar. Väntar till den 4:e som alla andra smiley

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *