Misstart

Hm, skulle sätta kaffet i filtret, men satte det i vattenbehållaren… och fick mig en knäpp på näsan, d v s att även jag gör fel! Om det beror på att jag var yrvaken, analsyerat för mycket, eller vad, det spelar mindre roll – för det var nyttigt! Det fick mig att tänka på en sak, som jag inte skrivit om tidigare – ATT andra människor gör skillnad. Ibland när jag har pratat med en människa, och sen med nästa, så leder detta mig in på helt nya banor. Vissa människor är typ “budbärare”, känns det som.

Jo, och för er som undrar angående inlägget i går, så är jag väl inte helt övertygad om att det inte finns en kartell bland skogsbolagen. Hur det är i gruvbranschen, det har jag inte ens reflekterat över, men jag köpte i alla fall aktier igår. Sade till Glenn att det kan hända att min investering följer Northland i graven, men det spelar ingen roll, för då kan jag i alla fall glädjas över att det är tyst under älgjakten.

Renen är återigen kung i hagen, och dess halsskägg har växt rejält. Tänka sig, att jag blev fodervärd åt en rentjur, inte åt en härk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *