Jag tar till mig!

För ett tag sedan hade jag s k lönesamtal, och lillbossen tyckte att jag var en argbigga som sårar allt och alla… och även om påståendet kom på rykten jag inte fått bemöta – så tänkte jag i alla fall till idag!

M a o så har min tunga varit lite vass igen, som alltid när kvinnligheten blir angripen i mansflocken… och idag handlade det om Löwen. Jag påstod att han psykologiskt hatar kvinnor p g a att hans mamma lämnade bort honom som liten (Skavlan), och förväntade mig motargument om att jag har fel… men, i stället kom “Vad är det för fel med det?” typ att det bara är Persson som påstår att han är feminist fast han inte är det…

Grrrr, detta kaxiga mansförsvar i dubbelmoral fick mig att sparkas mot låret, och strö lite grovsalt i elden… men, det hamnade fint i såret? För det var bara en av tre män som stod för det “kvinnohatande” påståendet, men ändå sade jag förnedrande kaxigt till alla tre i flock att “Hörni apor, ni har tappat eran mat här” samtidigt som jag pekade på en svart rutten banan som låg mellan deras bilar… varav två med oförstående blickar tittade mot varandra och tyst hoppade in i sin bil.

Den tredje, han förstod glimten i ett kick, och hoppade glatt in i sin bil. Och för mig sade det alltså klick – att jag kanske sårat de två andra med min kollektiva moteld? Så, jag har gjort något nytt utifrån den negativa lönestämpeln – bett om ursäkt!

Hoppas att detta med stämpel även skulle gälla karlar! För även han som höll i lönesamtalet med mig, har själv många grodor som hoppar ut ur munnen… senast idag…

Och, ser man helt objektitvt till det hela, d v s varför poliser har så låga löner… så är det ju bara att titta på BESTA-kodningen! Nästan alla i 30 hamnar på 2 och sen 1 – fattigt?

http://www.arbetsgivarverket.se/upload/Avtal-Skrifter/Skrifter/BESTAwebb.pdf

Ja, för att man glömmer att jobbet generellt hamnar på 6!

One thought on “Jag tar till mig!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *