Ett år går fort!

Inga direkta löften har gjorts, men på kylskåpet står gårdagens vikter, och 22/6-13 ??

Och för mig innebär det att jag ska sluta se mig själv som en slaskhink för överbliven mat… hm, har nämligen svårt att slänga mat, av moraletiska orsaker… och måste jobba på det. Eller skaffa hund? Då kanske jag t o m avstår från mat till den, och så blir jag ju även tvungen att motionera mer.

Hm, hm. Vad mer? Jo, jag får sluta att se mig och mitt hushåll som ett förråd… för det ser lite stökigt ut rent automatiskt. Föra till Kupan sånt som är av värde, och annars till Återvinningen.

Och vad mer? Ja, vad säger den här bilden? (tyvärr kan ni inte lämna några kommentarer, funktionen funkar ej som den ska)

Hur som helst, så har gruvverksamheten varit helt osynlig under jul- och nyårsveckan, vägarna öde som på den gamla goda tiden, och det kändes lite deppigt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *