God Jul!

Agenten Batongflickan förföljdes av en rysk familj i ett dygn… men det troligaste är slumpen… d v s att de råkade välja samma nåjdrestaurang igår, råkade bo på samma hotell och äta frukost samtidigt som vi bland japaner i morse, råkade åka ut till tomtegrottan efter lunch, för att några timmar senare ha förflyttat sig till policirkeln och råka bli hungriga på samma restaurang, samtdigt, som vi. Ja, så man kan väl säga att den omaka familjen var de enda bekanta jag såg på hela resan! 😉

Här står jag nervös på BBC-worlds bästa tomteland, inför besöket att bikta mig hos äkta Santa Claus i hans office… och nej, vågade inte sitta i Tomtens knä, men däremot tog jag honom på knät innan jag gick… och nu har jag ett proffsminne inramat på väggen!

Här får ni några till amatörkvalitéfoton, från den svarta “Isprinsessan” som mitt i jakt- och indianmeditationen fick se upp! Det kom nämligen en i vitt, och försökte charma min fotograferande tupp…

Min shaman, som inte bara är ett triss i vargar – han är en björn också!

Hyvää Joulua!
Toivoo Mona & Markku

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *