En dålig kopia?

Och ibland kan man ta fel… jag trodde nämligen att det var på Olivers Inn jag satt, och drack, den något vattniga Guinnessen… för att efter ett glas isvatten inse att det var Olivers Corner. Hm.

Hm, hm. Och det märkligaste av allt. Trots att jag inte var nykter, gjorde jag en analys! Yes, och jag som trodde att min hjärna gått i strejk. Men nej, nu fick jag svaret på varför både jag och servitören under trolltrumman på Nilis kollade upp mot backen när min shaman fångade oss på bild… och det kom när pannloben närmade sig entrémattan..

Attan! Tänker ni… har hon däckat? Örnen lever säger jag, för jag hittade nämligen den svarta baksidan på ordningsvaktsbrickan på den mörka mattan. Och Attan! Hans blick medgav att jag hade rätt, medan han fäste den på skjortan igen, fastän han samtidigt svarade att han inte vet var min differens finns.

Fake irländarna tog nämligen in mycket mer folk än det fanns där inne… och jag undrar än, vart tog de vägen!?

Värdelös spanare får fråga Santa Claus.

Paus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *