Samlag… en konstig lag!

Tobakslagen… den har en “back-up” för straff, om t ex bevisningen mot en kassörska som påstås sälja cigg åt personer under 18 år är för vag, för en åklagare att väcka åtal i Tingsrätt, så är det ändå möjligt för kommunen att rycka in med ett ännu dyrare vite åt företagaren! Typ på samma bevisning… och kanske redan när man ser att den inte räcker? För om kommunen går in, då måste polisen gå ut… det är i alla fall vad jag tror att jag har lärt mig idag…

För att på hotellet upptäcka att en trevlig man i foajén gav mig sitt rumsnummer… hm, och hade det varit en annan man, så hade jag ju förståss börjat fundera… men nu är det en reko man, en som jag vet inte kan, sånt som andra kan, när de är borta från frun! 😉

I övrigt har jag inte så mycket att förtälja, men ska vid tillfälla fundera mer på det här med att blanda in olika domstolar i samma lag. Ordet brott har fått en ny betydelse för mig! Eller kanske inte, för det finns ju faktiskt sånt som redan heter avtalsbrott, äktenskapsbrott, osv…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *