Storsien, också ett inlägg

I debatten… om gruvan. Att det är ett “arbetsläger”, när det bara är outbildat eller lågutbildat folk som headhuntas dit. Högutbildade och tjänstemän får bara ett brev med texten “Tack för visat intresse”.

http://en.wikipedia.org/wiki/Storsien

Nå, det kanske var ett grovt lunchskämt det där, och gruvverksamhetens rekrytering har säkert inget med politik eller arbetarklass att göra, som Storsiens arbetsläger, däremot troligt billig arbetskraft. D v s att lågutbildade säkert är ytterst tacksamma att att få gå en yrkesutbildning till svetsare etc, och därför heller inte är så benägna att ställa lönekrav?

Tacksam personal, är bra personal, lojal personal. Till vilken arsenal som helst!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *