Mellan 09.31 och 13.20

Vaknat i ottan för att jaga älg, men ser att det är ju mörkt hur länge som helst! Och var t o m tvungen att kolla klocktabellen för solens upp- och nedgång för att vara helt laglig, om nu solen inte skulle visa sig idag heller…

Hm, så nu får jag väl sätta mig här och lyssna på det här som jag sov bort igår… http://sverigesradio.se/sida/avsnitt/118259?programid=3117

Och fundera om det är “krigarna” som kartläggs för framtiden? D v s diagnostisera de bästa soldaterna för Sverige, om det skulle uppstå gammeldags terrängstrid? Amerikanska elitsoldater medicinerades väl med “angel-dust” för USAs bästa? Nu skulle det kanske räcka med att ta bort ADHD-medicinen för Sveriges bästa?

Nå, jag orkar inte lyssna på Bosse Bildoktorn (?) just nu, men jag läste i alla fall de senaste kommentarerna, som verkar tycka som jag rent allmänt.

Hm, och det var ju 1 timme innan solens uppgång till nedgång… så ut!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *