Springsugen

Och nästan vårkänslor? Av detta milda väder. Nå, riktigt så illa är det inte, och det blir nog en promenad på sin höjd. Även om jag dessutom är sugen på att staka! D v s att åka skidor. Men, har inte ens tagit fram dem än. Hm, och vad gäller känslor… så är det verkligen känslor. För om inte jag såg fel idag, så verkade Markku nästan lite svartsjuk, när han frågade om spöket verkligen lade sig på mig igår! 😉

Jo, jag har fått tillstånd att skriva om våra paranormala diskussioner, och det är det som gör honom så speciell. Han bjuder på sig, som en riktig shaman!

Nå, vad mer har hänt? Jo, jag har kört bil igen i flera dagar, och ska göra det även i morgon igen. Idag var det riktigt halkigt mellan Pello och Korva. Annars verkar läget vara lugnt mellan Pajala och Övertorneå, och trekanten Överkalix. En liten ökning av trafik- och bilbrott, med den ökade mängden bilister som har blivit i Pajala.

Nej, nu ska jag ta på mig springskona och gå. Väst och dinglande reflex på!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *