Drömmarnas tid

Både jag och Markku har kommit in i en period av nattliga drömmar, och vad jag kan förstå, så har bådas varit lite negativt klingande. Och när det gäller drömmar, så har jag läst så pass mycket om tydning, att allt egentligen handlar om en själv, även om man drömmer om andra. Så, det gäller att tolka allt utifrån sig själv, och inse att det en annan människa gör i drömmen, handlar om en sida hos sig själv, som på sin höjd påminner om den människan. D v s, att det inte ska vara något magiskt med drömmar, eller s k sanndrömmeri, i alla fall enligt de böcker jag läst.

Men sen, det här med spöken. Det har jag inte läst så mycket om, annat än att paranormala fenomen är orsakade av människan själv. Hm, så m a o var jag lite rädd igår? När jag ensam hade gått och lagt mig, så hörde jag plötsligt knakande steg i köket, och hur ljudet närmade sig sovrummet. Sen kände jag en tyngd på mitt täcke… huuuh, tänkte jag, men pratade bestämt i tanken “nej, ursäkta mig, men jag orkar inte vara medial nu”… snark, och sen har jag sovit tryggt och lugnt.

För att idag upptäcka att jag har varit radioaktiv… i media.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *