Fyllebowlingens efterspel?

Hm, idag fick jag “ryktesvägen” höra att vi poliser är anmälda för att ha druckit alkohol under tjänstetid… vilket ju låter hemskt! Tänk om en polis skulle jobba i fyllan och villan, usch, vilken rättsosäkerhet det skulle vara – och vilken hållhake folk skulle få på en. Nej, tur nog händer inte sånt, och anmälan rör vår personalresa till Levi – kanske på grund av mitt inlägg om att jag föll med ölen?

Jag står för det jag skriver, men det jag inte skrev, var att fyllebowlingen skedde utanför den planerade bowlingen, d v s på vår fritid. Jumbo-jag som stod för notan, har ju bra klockslagsbevis om det skulle behövas, d v s om vi skulle bli delgivna misstanke om tjänstefel i Finland?

Sen kan man ju även få en annan funderare. På den tiden när Arosenius var länspolismästere, så bjöd han faktiskt oss poliser på vin, trots att vi satt där på konferensen i uniform och slips. Inget tjänstefel då inte, mitt i högkvarteret Luleå!

Nå, rykten är rykten, och det finns säkert någon strategisk tanke bakom det, att anmäla 70 poliser?

Hellre det, än att ta lagen i egna händer och hämnas!!! (jag skriver inte mer om vad jag menar med det, för jag är lite upprörd över skogens high chapparal)

2 thoughts on “Fyllebowlingens efterspel?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *