Utsövd och harmonisk

Sällan man känner sig det på en måndag! Men har man som jag, sovit till 13.00 igår, gått och lagt mig innan 22.00 igen, och lugnt vaknat med gubben i ottan, för att nu sitta här ensam i mörkret njuta kaffe till en soft nattradio, så kan man väl inte vara annat?

En liten viss irritation kan jag dock känna, och det är över Yamahas bok över min Grizzly. Det står att den ska smörjas, men det står ingenstans var man ska hitta dessa nipplar! Fick ett tips från Hara på Andor, att jag hittar dem om jag tar lös däcken, men, det var bara bak. Hittade ingenting fram, inte ens med Markkus hjälp.

Medan jag servade min 4-hjuling, så stärkte Markku ladans takstolar. Taket har på ett visst ställe börjat hänga som en svankryggig häst, så det är bäst att ligga ett par steg före snön, tänkte jag. Och blev glad när han kunde göra det helt själv. För om det är något jag inte är så bra på, så är det att bygga och tänka ut konstruktioner och sånt.

Hm, riktigt ovant att vara uppe så här tidigt. Och jag ser att det snöar, så det kan ju passa att gå ut och skotta lite snö och sopa fram bilar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *