Inte ofta

Nej, tydligen inte. Det händer inte ofta att snön är så här blöt som den har varit nu, att det slår igenom totalt som på våren. Det menar far min, när jag berättade att jag i morse körde fast Saaben på uppfarten, för att vi inte plogat ner till grusbotten. Hm, och hade inte grannen varit vaken och hoppat i traktorn efter att hans fru också körde fast, då hade jag kommit för sent till jobbet!

Också en del av landlivet, att vara livegen vad gäller sånt. Men fåren fick sig en ny höbal, tack vare att jag plogat med skopan där tidigare, i stället för med slungan. Och jag har fått en liten släng av nackspärr? Stel är jag i alla fall, och funderar på steel.

Hm, kan vem som helst beställa sånt här från de här? http://www.forcit.se/

Sen har jag även lärt mig ett nytt ord idag “sevesoverksamhet”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *