Bil, bil, bil

Efter bowling. Där jag insåg min plats i sällskapet, Jumbo! Min analys var att tre jägare och en vassare analytiker än jag klassade ut min uthållighet, medan deras var att jag tog ledningen starkt, men föll med ölen…

En bra fritids teambilding var det i alla fall, det var vi alla överens om, och hoppas alla är. Men att åka bil från Levi ner till Haparanda, och sen via Överkalix upp till Pajala, det tär. Det är knappt så att man kan kliva ut ur bilen av stelhet, och fötterna är svullna av nedsatt cirkulation, så det spränger i skorna. Men, jag ska inte klaga, för en av oss har det mycket värre!

Oklart vad som hände, men han kunde inte röra sin ena sida, trots känsel. Usch vad läskigt, och påminner om människokroppens fysiska skörbarhet, och jag hoppas verkligen att han grejar det!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *