Oroligt i samhället

Vad kan det tyda på? Att vädret är oroligt? Att USA har presidentval, med två “stridande” läger? Eller att gruvtrafiken (PEAB) har minskat? Och vad får en egenföretagare att bli kär i filosofisk text? Oro? För vaddå?

Om det inte är en lokal “lama aika” på G, så kanske det är det stundande kaamosmörkret norr om polcirkeln som får de kemiska balanserna i hjärnan att skapa lite kollektiv oro för “årstidsdöden”?

Eller, är det kanske min hjärna som är blind?

Nå, eftersom det ännu är så många frågetecken, så ska jag koncentrera mig på något positivt. Gruvan är fin, med sin blågula färg och raka rör. Vägen till Pajala har aldrig varit så bra plogad som nu. Och ser man till framtiden, så kan höjdarna i plan från NNE enkelt se när de är i Sverige, och fast nödlanda på riksvägen.

Och ännu positivare. Nu kan ingen av misstag bomba Pajala.

http://www.annefrankguide.net/sv-se/bronnenbank.asp?aid=32782

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *