Döv älg?

Satan, här hade jag skrivit ett bra och giftigt inlägg om allt från en “manisk” kommunhöjdare som struntade i LTUs professorer och forskare, till en vettskrämd älgko med kalv vid gruvans mittersta vägskäl… som om den sökte skydd av biltrafiken och Fineweld människorna som jobbade där… och så försvann texten…

Men det var i alla fall sorgligt att se ett så djupchockat djur! Magen var fyrkantig, ryggen kutig, öronen hängde, och kalven tryckte tätt mot mammas framben.

Hm, och inte alls konstigt om de var döva också! För det som smällde i gruvan idag, var över 173 kg sprängämne i nästan 1000 hål. Vem vet hur älgen fattat varningssignalen? Kanske inte alls… och stått alldelsens intill? Det finns nämligen inget staket runt området!

Botten.

Ögon som lyser… röster som inte bär…

http://www.svtplay.se/video/361484/18-10-19-15

Laddade av “fyrverkeriet”? Som hörs bättre här!

http://www.svtplay.se/video/361375/18-10-18-10

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *