Inspirerad!

En trevlig kollega, som vi har fått hit till Pajala. Och han brinner både för fordon och trafik, till den grad att bötmåna också vaknar! Så passa er där ute nu – på med bältet, lyft gasfoten 1 cm, och använd inte dimmljus med halvljus.

Skämt å sido, men det är alltid trevligt när personkemin känns bra. Det blir liksom mycket enklare att jobba då, för poliser sitter som sagt på tu man hand ganska så många timmar i en bil. Och idag har jag varit till Överkalix igen… och det känns tudelat!

Ena hjärnhalvan tycker att det är åt helsicke att uniformerad polis i yttre tjänst ska sköta receptioner i när och fjärran… medan den andra hjärnhalvan tycker att det är trevligt att träffa nytt folk med ny kultur, och alltid under omständigheter som inte handlar om brott!

Bara service. Och förhoppningsvis bra service!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *