Som en karl!

Inte nog med att mamma för någon dag sen klappade mig på axeln och konstaterade att jag bara pysslar med “karlagöra” och att det därför är förståeligt om jag som kvinna är lite trött av mig… – jag glömde Markkus födelsedag!

Skäms… när jag längst ner här på bloggsidan ser att jag t o m ensam satt och åt en segrarmiddag då… Hm, och då är det ju inte alls så kontigt att han har varit en aning konstig på sistone… MEN – varför har han inte sagt nåt?! DET är typiskt karlar, att vara tyst, d v s mer typiskt än att glömma födelsedagar! 😉

Önskade en låt åt honom på radion idag, och han hade tydligen blivit helt chockad där i hytten när han hörde reportern Malmström säga hans namn, men tyckte att det var fint, när jag förklarade att kärleken är snövit, tills det uppstår såna här fläckar… Anteeksi!

Därmot förstår ingen av oss vad som menas på slutet med att Gud inte finns?

http://www.youtube.com/watch?v=L3u-ZVhDMJU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *