Regnar Ragnar rök?

Inte vet jag, men jag har svårt att hitta på något att skriva om, eller bara rubrik! Va´fan, bara för att jag kommer hem, så tar tänkandet slut. Hm, men det är klart, här har jag agerat i regnet, helt på egna villkor, och ingen som har retat upp mig, eller bestämt över mig, så då blir det inte så mycket funderingar att tänka på.

Badat utebastu, och det var skönt. Gräsmattan var också extra mjuk att gå på, barfota, nu när det är så blött i backen. Och inte var det kallt heller, men något annorulnda, för det var östliga vindar, vilket det mycket sällan är.

När? Jag vet inte. Och inte vet jag vad heller. Men häxan då? Nej, hon har draigit sig tillbaka. Hon gör så ibland.

Ja, ja. Så är det. Ibland känner man sig grå och tråkig, och vet inte alls vad annorlunda man ska hitta på? Leva Svensson liv, och kanske ta ett glas rött med sin gubbe? Ja, det får det bli, och några kex med ost också.

Nå då så. Jag får väl önska dig en trevlig helg i alla fall!

http://www.youtube.com/watch?v=4_dUmZUboZY

Och bjuda på Markkus berättelse “Se on varmaan hyväntahtoinen henki”… om Indianen som många gånger orsakat honom kalla kårar och gåshud, och som han lokaliserat till en viss plats norr om mitt kök… men jag säger – han rör på sig! Idag öppnade han med en duns dörren till mamma och pappa, medan jag låg i deras soffa och läste…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *