Äntligen hemma

Borta bra, men hemma bäst, säger även Scandics gäst. Till slut lessnade jag faktiskt på deras goda frukost, och trevliga bemötande. Och F21… där hade jag inte behövt vara länge till för att ha ökat vikten med ytterligare 10 kg! Flygfotogenen vande man sig vid, så även vingars sus, när man jagade bus… och idag fick vi alla godkänt!

Morgonmötet slätade ut all irritation, som även andra känt på sitt sätt igår, och sen kom också den högsta operativa ledningen i länet för att beskåda oss! Själv glömmer jag alltid tid och rum när jag går in i “leken” som jag tar på fullaste allvar… men hörde när slutövningen var slut, att vi från flera håll berömdes extra för vår “goda kommunikation” med tåget – vilket ju helt är i linje med budskapet i utbildningen och forskningsresultatet från United Kingdom – kul!

Kul, att vara hemma! Hemma, hemma – ja, så här lugnt känns det, med ett H framför.

http://www.youtube.com/watch?v=M-8ombTrT8A

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *