Voi helvetti!

Vilket kaos!!! Och varför tänker ordninspoliser så smått och trångt!? Och varför klappar en manlig kollega bestämmaren på axeln, när en kvinnlig polis (jag) påtalar detta? Jag vill inte vara med längre, tänkte jag… när de nya gruppcheferna kom dit, och den ene (som ville vara populär i sin grupp?) “vidimerade klappen” rakt av, och den andre drog sig undan frågan helt (för att undvika konflikt?)… medan jag funderade vidare på de kloka krimmarnas ord, d v s att de ofta klagar på att avspärrningarna är för små! VARFÖR lyckades jag inte få beslutet ändrat?

Hoppas få ett svar i morgon… och hoppas också få slippa säga “vad var det jag sade?”… om jag nu ska fortsätta “att vara med” i den helt nya gruppkonstellationen, i hopp om att ordning föds ur kaos?

MEN, jag undrar också VARFÖR polisen har börjat köra med “gruppchefer”i så hög utsträckning? Med följden att duktiga chefer går med händerna i fickorna… och kanske hittar på nya saker, för att känna sig viktiga? Ja, det är nog därför det kommer ut så mycket nytt hela tiden, projekt hit och dit, gör det och nu provar vi det, skriva fina dokument som ingen läser, osv…

Ja, nu är jag sur och negativ. Och i grunden handlar det om att “JAG” inte kan garantera Trafiknämndens eller kollegornas säkerhet gällande en demonstration… om än fiktivt! Grrrr, det är vargen som morrar i skogen…

3 thoughts on “Voi helvetti!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *