Min grupp splittrades!

Helt förkrossad låg jag där i går kväll, helt slut efter dagen och kvällens läsning. Hm, varför får jag alltid extra läsning när jag är på kurs!?! Ställer frågan till kursledningen, men får inget svar… sen ger de mig en bok, eller några kompendium, som jag får låna hem för att läsa mig till svaret. Märkligt!

Är det ett straff? Kan de inte ämnet? Vill de dölja något för hela gruppen? Eller vill de straffa mig inför hela gruppen, och få mig att tystna med mina analytiska frågor?

Hur som helst så är jag lite sur… för jag upptäckte att Svensk Polis “återigen” modifierat forskarresultat till en helt egen modell, som dessutom ska vara regionalt präglad, trots att vi är på tröskeln in till en Nationell Polis!

Så, nu har vi väl att se fram emot något som heter BT3? Förhoppningsvis förlagd i Stockholm! 😉

Varför jag är sur? Jo för att vi igår lärde oss följande ramsa för att komma ihåg taktiken

K U K D

Och den riktiga ramsan enligt forskningen (som var en översatt artikel för den delen!) skulle vara

U U K D

Den första ramsan gör ju mig bara aggressiv mot en grupp som jag riktar ett könsord? Den andra ramsan påminner mig om den utbildning poliserna i Storbrittanien fått för att minimera våldet mot sina fotbollshulliganer.

Hm, hm… och tänk om min grupp splittrades bara för att jag vågar luska i källan? Det får man inte göra vad gäller uppgifter till media, men det SKA man göra när föreläsare står där framme och säger “sanningar”.

Eller modifierade sådana, som INTE är det. För enligt mig är det stor skillnad på UTBILDNING om sociala identiteter och sån psykologi, och att inhämta en uppgift från KUT… som är värderad information.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *