Det var Mästernåjden som ringde

Men han vet inte om det själv, att han är det, vill säga, men att han gjorde det, så klart. Intressant, och lika intressant är det att Herr Önneholm har varit hit i förrgårkväll, utan att jag visste om det! Hm, han brukar ju alltid ringa innan han svänger förbi, så vad kan det ha varit nu? Börjar virkespriserna stiga snart, ville han lobba genom pappa, eller kanske har han mitt nummer tappa? Vem vet, han kanske bara ville ha en snabb kopp eftermiddagskaffe i förbifarten. Såna är dom, de där herrarna.

Dimman lättar, jag sitter här och fjärtar, fast jag borde göra så mycket mer! Jag ser… och meddelar Er… allt mer och mer… som att det lönar sig att gallra själv närmast vägen, för då kan bolagen och entreprenörerna inte trolla den vägen, i och med att ni har kvar en referenspunkt – och egen riddå.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *