Nu vet jag…

Anledningen till min avtagande jaktlust, och vad jag bör komplettera min ryggsäck med – löste den här!

http://www.devella.se/lassesviltskola/klart.php

Inte sticka, bara ta ur, utöver plasthandskar även ättiksprit, och 4 buntband är ett måste att ha med. Hm, och varifrån hittar jag en gammal motorhuv?

Beställde boken jag läste hos Studiefrämjandet under lunchen, och det var verkligen svaret på den osäkerhet jag känt UTIFALL att jag skulle fälla en älg. Sist jag gjorde det, ingick jag i ett lag, och då tog det inte många minuter innan de erfarna jägarna var där och fixade resten. Hm, och trots att jag tittat på 2 gånger vid urtagning, så kommer jag inte ihåg hur man gör… alltså, jag måste få läsa till mig kunskapen, och se på bilder som jag kan memorera i mitt fotominne.

Nu känner jag mig mer säker, och vet att det räcker med en fällkniv till att börja med.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *