Inget sparkande? Hm.

Märkligt, tänk att en liten, liten ihopvikt bit matt-antihalkplast/gummi gjorde så att 10 träningsskott kändes som bomull! Har varit och skjutit in bössan, och den gick klockrent stående på 50 m, medan den går något högt med stöd på 100 m. Och riktigt laddad känner jag mig nu!

Har eftersökshund, bärhjälp och styckare i beredskap, men saknar en riktig jaktkoja och allt som hör därtill… Nå, men det är bara 3:e året jag jagar, så jag får koncentrera mig på att bli duktig först, och skaffa lite erfarenhet att snacka om.

Torrsaltad ryggfläsk, spiralkorv, och frukt i massor, så ser min ryggsäck ut utöver kaffe och mackor. Tror att jag ska börja med att sitta på pass, för att “känna” att det är älgjakt. Sen blir det nog att gå mot vinden och se om det ens finns spår!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *