Fick det svart på vitt

Det blir troligen röda 560 med V8 motorer i dumpermodell, Scanias specialbilar för gruvan, även om säljaren själv inte ens hade hört nyheten internt. Själv fick jag höra att min “Visceral Fat Area” är 91,3 och att jag har dålig uthållighet på min syreupptagning, trots min låga puls… som många andra tester tolkat som god kondition!

Nå, dessa två saker kan jag själv göra något åt, d v s motionera upp mig från “oroväckande” låg, och gå ner i vikt 5-9 kilo, men det tredje som oroar mig – att jag beräknas ha för mycket mineraler i kroppen – vad gör jag åt det? Hm, och vad är normal benmassa? Jag hade 2,90.

Nej, nu måste jag rusa. Markku står och stampar.

Och nu är jag tillbaks… medan han tappar upp vatten i badkaret. Jo, det jag ännu ville tillägga var att jag inte bara var negativ, jag var jätte stark också! Mitt nyp passerade t o m kvinnornas maxskala med höger hand. Den ni! fast i bussen tolkades även det hårda nypet som något negativt… av en äldre gubbe förståss… (med enkelsprig fantasi 😉

Rusa igen, för jag skulle ju bara hämta ett ljus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *