Är jag såld?

Är Scanias specialbilar till Clifton Mining / Northland Resources till ett värde av 1,5 miljarder svarta V8:or?! I så fall är jag såld… och kan garantera att det flyttar mycket folk hit upp bara för att få höra “ormen” med det mäktiga ljudet! Jag hör… men de kanske är vita… svårt att se i mörkret… hm 😉

Nå, är det V8:or får de gärna fullfölja den påbörjade autobahn till Finland också, för bästa konkurrensläge. Med lastbil kan de nämligen välja om de vill föra den svenska malmen via Hannukainen och rysk spårbredd, eller om de vill föra den finska malmen via Kaunisvaara och svensk spårbredd… Plan A och B, typ.

Ett nyp? Kanske det… men först måste jag gå i bastun. Har suttit hela dagen, känner jag… likt pungsvett!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *