Ont i höften igen

Och det var länge sen… faktiskt. Men, nu vet jag att det beror på polisbilen med utrustningen, in och ut, och får försöka göra något åt det. Blir nästan bara värre när jag försöker träna bort det, hm, aj!

För den som inte vet, så är det en svidande, molnande värk, som strålar ut åt alla håll, och mest innåt mot musen och utåt på utsidan av låret, samt lite mot ländrygg och revben. Men, jag vägrar att ta värktablett. Så det så.

Däremot tror jag att jag borde fastställa min forskningsrapport, och gå lämna järnkvotsporv igen. Är nämligen tämligen övertygad att Kumpulalaisets mfl släkters led-förslitningsbesvär beror på just detta, för jag har även läst att så kan ske. D v s inte bara positivit med god dopad arbetskapacitet, utan hjrätat påverkas även negativt, cancerrisken ökar, och så förslits även lederna.

Solen skiner fint, och jag har ätit nybakad bulla med möjlk. Mmm, och nu blir det köttsoppa i mammas kök, igår laxsoppa på Wippa. Tippa? Ja, det gör jag med gamla polisgänget, kom jag på. Jag som har sagt att jag aldrig spelar… vilket jag ju gör, trots att jag själv bara ger 40 kr alltid då och då till Bengt som fångat en lax på 19 kilo!

En timme tog det att trötta ut en sådan lax. Fiskedax? Njae, jag vet inte, det blåser för hårt. Men, en egenfångad harr har jag i alla fall ätit. Rensade, saltade, lade den i smörpapper och i folie, sen fick den ligga på bastustenarna medan jag badade – och oj så god den blev!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *