Årets produkt?

Den trevlige säljaren på www.tmac.se fick mig att köpa två såna här

http://www.vikan.com/se/lokalvaard/produkter/detail/?id=1369&gid=7289

– och när jag traskade omkring med dem verkade hela Nolia stanna till och tycka om mig!

Märkligt, barn som kom åt dem, klappade dem i smyg, män tittade nyfiket på mig, och flertalet kvinnor kom fram till mig med olika kommentarer “Ååh, var har du hittat de där? Vad fina det är. Men oj, jag trodde det var såna som man ska ha i en stor vas.” Skratt, skratt. T o m en bh-säljerska lämnade sitt bord och sprang fram till mig “Ååh, jag måste få fråga vad det där är för något. Har jag missat något? De ser härliga ut. Eller nästan som stora toalettborstar…”.

Just där har vi det, tror jag – att ALLA har sett en toalettborste någon gång, och när jag kom gående med stora rena sådana, så blev pott-trygghetsfaktorn också stor, så stor att alla blyga hämningar släppte? Något sådant måste det ha varit, för jag har aldrig varit med om att människor söker så öppen kontakt med okända mig. Inte ens när jag hade hund i koppel 😉

En bra dammvippa även i hemmet, inte bara i garaget eller stallet, man kan stå med armarna i brösthöjd och ha en skön vinkel mot rummens högsta hörn när man städar – har redan provat!

Tack PRO och Affe för en trevlig dag i Piteå.

2 thoughts on “Årets produkt?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *