Havator jag havatsin

Bred transport, nästan för bred för Pellobron, och jag undrar vad det var? Den tog hela bron, och fick stanna flera gånger när metall tog i metall. På väg till gruvan, det var det ingen tvekan om, för tydligen har nästan alla transporter dit gått den här vägen menar Markku som ser trafiken från sitt fönster.

IKEA-möblerna är monterade, och det blev jättefint. Så fint att hans syster har haft visning idag. Ja, Markku har väldigt bra inredningssmak, mycket bättre än jag, så jag har hållit mig till att bona hans slitna supersnygga parkettgolv, och annat sånt som förgyller det gamla i ett hem, inte bara nytt, nytt, nytt.

Min fyrhjuling har dock fått ny olja, och så har jag även marodörat getingboet… med medlidande i halsen… när två getingar försökte flyga in där mellan brädorna, men fick ge upp. Säkert ville de komma åt att skydda de små ynglen där inne, som oroväckande hade surrade stort när första regnet dånade mot plåttaket (och fick mig att agera).

Synd tyckte jag även om de svarta myrorna som vi pulveriserade under Markkus stenplattor vid grunden. I panik försökte de rädda sina ägg, men sen tog det slut. Men, det är livet, allt går inte att kombinera. Och nu blir det gräsmatta ända upp.

Tupp, tupp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *