Lasta inte för tungt…

Eller, hade jag en övertro till min konstruktion? Hm, nu har jag fått riva hela höbyggnaden, och låter höet torka på marken. Hm, hm, och jag som trodde att den skulle hålla hur mycket som helst, men, då tänkte jag kanske inte på att det var en liten lutning, samt att virket var gammalt. Just det, det är nog bäst att fälla några färska röjtallar, som är sega och inte knäcks av…

Nå, jag har vädret på min sida, och får nog in ett tort hö hur som helst. Men, jag borde hinna slå fler ställen än, för det blir så himla fint. Tydligen kan jag även lämna kvar det jag slagit, för gräset växer igenom. Kanske att jag testar det systemet idag. Fast här närmast huset ska jag förståss kratta bort det.

Det gäller att vara som snickarna, att “fuska” där det inte syns, och göra perfekt det som står för ögat. En fröjd för ögat, det gör mycket.

Annat då? Nej, har inte haft några sociala kontakter över huvud taget, bara äng, äng, äng… och inte ens häxan har orkat komma fram. Med sin famn… en hamn? Segla eller fundera, det är frågan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *