Vill du att jag ska hjärntvätta dig?

“Nej, jag har bara vänt dygnet igen, sovit till halv tolv idag” svarade jag… som trodde att min faster tyckte att jag var knäpp som pulade på med jordarbeten mitt i natten… men, det hon frågade var: “Vill du att jag ska hämta järnkrattan åt dig?”… och hon verkade mer vara nöjd än förundrad.

Ja, jag har puttat lite grus på hennes gård, samtidigt som jag har gjort en övergång på ett dike, så att jag kommer åt att släppa ner min nyoljade båt! Ska ännu bara byta motor- och växelhusolja på motorn, och sätta en annan propeller på den. Igår bytte jag tändstiftet, och målade stenskyddet lite käckt krom.

Hm, en tjejig båt? Men, vad kallar man all min planering i övrigt? Att jag är omständig, perfektionist, eller att jag gillar att arbeta mig fram mot målet? Typ att allt ska funka, när jag väl börjar fiska. Vet med mig att jag lätt ger upp mina intressen när jag kan dem, eller om jag inte lyckas, så därför förlänger jag intresseprocessen och eliminerar bakslag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *