Hyvla för i H-vete!!!

Grrrr… nu är Pampputyttö arg… här ska poliser slita häcken av sig för att försöka hålla en 0-vision i trafiken, och Trafikverket ser inte ens till att Svevia håller vägarna i trafiksäkert skick!

Har nu varit två vändor till Pikkaraisen Antti, och kan konstatera att Huukivägen är livsfarlig! Om man inte själv flyger in i skogen p g a avsaknad av skyltar som varnar för att vägen näst intill är av på sina ställen, så kanske man möter någon som instinktivt försöker rädda hjulupphängningen på sin bil och styr över.

Inte för att jag vet om jag är en riktig häxa, men så mycket vågar jag sia om, att det snart kommer att bli en frontis. Så, nu när jag har lugnat ner mig efter smällarna mot Kingen, som gick ända in i själen… vill jag bara önska att Herr Mattsson eller Werndin, skickar ut Herr Wanhatalo eller Pettersson med “vägbjörnen”.

Snälla!

För det är väl inte krig…?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *