Slangen – halleluja!

Felsökningen gav resultat, MEN, trots att jag hade rätt i min teori att det är slangen som har lossnat mellan pump och svärdkåpa, så blir det en omfattande reparation! Som alltså krävde en rutinerad serviceman i fackbranschen. Just det, jag eller någon vardagsmekare hade INTE kommit åt att sätta slangen tillbaka… så fy skam Husqvarna, hur ni placerar Era delar!

Eller, är det med flit? Husqvarna i sig är en så bra produkt, att monterarna slarvar med slangklämmor och sånt för flit, för att få in sågar att repa över huvud taget? D v s att jag nu är misstänksam… att någon som bränt sitt svärd, får sågen repad för flera tusen med märkvärdiga reservdelar – trots att man bara behöver montera fast slangen?

Nå, nu ska jag inte måla fan på väggen, när det är Gud som har varit i farten… för Pajala har, trots sitt marknadsrekord, varit himla god mot sina medmänniskor! En enda inkommen brottsanmälan från hela helgen vad jag kunde se.

Och nej, jag hade inte brännt svärdet. Fick även godkänt för min skötsel av sågen, samt en gratislektion i dess anatomi. Men eufori, det får jag först när jag drar i gång den, aaah!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *