Räknat får

I ordens rätta bemärkelse. Och alla kom ut. Hm, de har verkligen ändrat beteende sedan Saga försvann, men ändå inte blivit som de var innan hon kom. Hm, hm. Alltså, djur är inte bara djur, de kan anpassa sig, men också bli förstörda.

Rent känslomässigt kan jag se att de ännu väntar på henne. Snacka om lojalitet! Okej att de småstångas och så, men det är ändå som att alla ändå ligger och väntar på att ledaren Saga ska komma tillbaka… typ att hon bara är ute på en liten tur skogen, dit de aldrig följde med… och nu har det gått 4 månader, snyft.

Snyft, och rejält förkyld är man än. Idag vågade jag mig ut, men det blev bakslag direkt. Hjälp! tänkte jag, när jag som vanligt snöt mig, och plötsligt såg rejält med blod i papret… usch! som om bitar av hjärnan kommit ut… nej, nu får jag inte skriva mer om det, för det börjar låta som en skräckfilm det här.

Vad mer? Jo, det har hänt en massa. Har bl a blivit ägare till 1000 Northland aktier. Sen har jag faktiskt funderat på det här med kyla kontra kemikalier. Tror nästan mer på att mina sjukliga luftrörs- och slemhinnebesvär beror på att avgasutsatta jag inandades flera omgångar träolja under midsommar, än på min sköna mc-tur!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *